Informatie

Verzending/bezorgen

Op dinsdag en op vrijdag verzend ik bestellingen. Bestel je op dinsdag na 14u, dan verzend ik je bestelling op de vrijdag er na. Bestel je op vrijdag na 14u dan verzend ik je bestelling op de dinsdag er na. Het kan dus zijn dat je soms eventjes moet wachten alvorens je de bestelling in huis hebt.

Enkele keren per maand plan ik een bezorgdag in, op die dag kom ik de bestellingen persoonlijk rond brengen (per fiets of met de auto). Wanneer die bezorgmomenten zijn, lees je op mijn Facebook/Instagram pagina’s.

Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (herroepingsrecht). U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van u thuis naar StudioT zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in onbeschadigde, originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht neemt u contact met ons op via info@studiot.nl. Zet in de mail uw contactgegevens, uw order/factuurnummer en hetgeen u wilt retourneren met ook de reden daarvan.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Voor meer informatie over alle rechten & plichten verwijzen wij u door naar onze Algemene voorwaarden , in artikel 6 tot en met 8.